Vásárlás

Különleges ajánlat: további kedvezmények!

A mostani “jubileumi év” alkalmából két további kedvezménnyel kívánok hozzájárulni ahhoz, hogy honlapomon keresztül még előnyösebben vásárolhassanak az érdeklődők. Eddig is 20-25 százalék kedvezményt kaptak a vásárlók, amit azonban nagyrészt elvitt a magas postaköltség. Ezért ebben az évben – belföldről történő rendelés esetén – átvállalom a postaköltséget. További árengedményben részesül az, aki a három – összetartozó – kötetet együtt rendeli meg.

2011 két jubileumhoz is kapcsolódik. 10 éve, 2001-ben olyan leszámolások történtek a politikában, olyan, már elfeledettnek hitt módszereket újítottak fel, amelyek nagy hatással voltak pártok, pártvezetők, egyének, csoportok és az ország sorsára. Olyan folyamatokat indítottak el, amelyek a mai állapotokhoz vezettek. Az, ami történt, ma is aktuális, sőt nagyon időszerű, mégis mély hallgatás veszi körül: mintha nem is lett volna. Tíz évvel az események után tulajdonképpen ma is csak a könyveim foglalják össze a történéseket, tárják fel az okokat és az összefüggéseket, rakják össze a mozaikokat.

A három kötet egy vonulatot alkot, bár mások az aspektusok

A három kötet egy vonulatot alkot, bár mások az aspektusok

Az A HÁLÓ – Két leszámolás (terjedelme: 494 oldal) az előzményekről szól, a Bilincs és póráz (555 oldal) pedig arról, mire számíthatott és számíthat az, min kellett és kell keresztül mennie annak, aki ellen az állam teljes súlyával és az eszközökben nem válogatva fellép.

Van egy másik jubileum is, bár nem kerek évforduló: 21 évvel ezelőtt történt a feltételezett rendszerváltás. A harmadik kötet végigmegy ezen az időszakon: hogyan és miért veszítettük el korábbi előnyünket és maradtunk le olyan országokhoz képest, amelyek hozzánk képest nagy hátránnyal indultak. Részben folytatja az előző könyveket: mi az általános oka a “két leszámolásnak?”

a különleges ajánlat

Vásárlás

Könyveimet eddig is megvásárolhatta kedvezményesen és közvetlenül tőlem, honlapomon keresztül. A továbbiakban is lehetősége van dedikált példány megrendelésére. A fizetés változatlanul banki átutalással lehetséges.

Ebben az évben viszont a postaköltséget átvállalom, ami a megrendelő számára számottevő megtakarítást jelent. Azok pedig, akik mindhárom kötetet egyszerre megvásárolják, 1000 forint további kedvezményben részesülnek

A vásárlás menete a következő.

1.) Vásárlási szándékát kérjük, a következő email címen jelezze:

vasarlas@szabadibela.hu

Az e-mailbe feltétlenül írja bele nevét és címét is!

2.) Válaszlevelünkben visszaigazoljuk megrendelését, egyben tájékoztatjuk az átutaláshoz szükséges adatokról (bankszámlaszám).

3.) Az összeg beérkezését követő napon postára adjuk a kiadványt (kiadványokat).

Az egyes könyvek árát a táblázatban láthatja.

bolti ár
internetes ár
Kényszerpályák, tévutak
Az új nomenklatúra
3980,-
3280,-
Kényszerpályák, tévutak
Az új nomenklatúra – dedikálva
3780,-
Bilincs és póráz – A Gyorskocsi utca
3500,-
2800,-
Bilincs és póráz – A Gyorskocsi utca – dedikálva
3300,-
A HÁLÓ – Két leszámolás
2990,-
2390,-
A HÁLÓ – Két leszámolás – dedikálva

2890,-

Amennyiben bármilyen kérdése lenne a vásárlással kapcsolatban, kérjük szintén a vasarlas@szabadibela.hu email címen jelezze!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.