Keller László: a maffia, Orbán Viktor, Torgyán József és külföldi barátja (videó)

A kép minőségéért kárpótol, amit Keller megmutat magából, felkészültségéből és tehetségéből, valamint a valósághoz való rugalmas viszonyából. Mi forrt a fazékban a „nagy manőver” előtt? Azt is láthatjuk, mi érdekli és mi nem a parlamentet.

Keller László 2000. december 12-én az “ukrán-orosz-amerikai maffia” miatt „aggódik”, ami egyben hungarista is lenne, szerinte hatalmas cégbirodalmat működtet nálunk, hozzájut stratégiai adatokhoz, rátenyerel a közpénzekre.

Sajnos ilyen “eszmefuttatásokból” és rágalmakból bontakozott ki a Kisgazdapárt és akkor még a vezetője elleni sokéves kampány, amitől szinte az egész sajtó visszhangzott. (A felszólalás Tamás Károly közigazgatási államtitkárral indul, majd Torgyán József megtámadásával folytatódik, hogy végül a miniszterelnök elleni kirohanással fejeződjön be. Talán az izgalom miatt beszédét alig tudta Keller elmondani.)

Az itt emlegetett anonim barát viszont, akire nem nehéz ráismerni és akiről Keller nemzetbiztonsági kockázatként beszél, pártjából is több vezetőnek kedves ismerőse, barátja lett. Pákh Imréről lehet szó, aki néhány éve a Gyurcsány-kormánytól magas állami kitüntetést kapott. Keller “feltevései”, bár irányuk változott, de nem váltak csendesebbé és korrektebbé. (Dr. Légmán Imre ügyvéd levele Szili Katalin házelnökhöz.)

A videón látható: Keller László képviselő (MSZP); Orbán Viktor miniszterelnök; Torgyán József miniszter (FVM); Szili Katalin parlamenti (akkor még) alelnök (MSZP) és mások.

A felvételen szerepel, illetve abban róla említés történik: oroszok, ukránok; amerikaiak; maffia; közpénzek; cégbirodalom; nemzetbiztonsági kockázat; hungarista; Tamás Károly közigazgatási államtitkár (FVM), Balogh Gyula szervezési főtitkár (FKGP); Pákh Imre (anonim módon megnevezve)  és egyebek.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.