Mi védi Demszkyt? Az új nomenklatúra (videó)

Videó a  harmadik kötetről

Folytatódik a beszélgetés Szabadi Béla új könyvéről: Kényszerpályák, tévutak – Az új nomenklatúra. A sajnálatos helyzet és a változtatás elmaradásának oka: az elit felkészületlensége és érdekei. Normativitás helyett kézi vezérlés. A BKV-nál nem elszigetelt gyakorlat folyik. Mi védi Demszky Gábort, miért marad a helyén? Mesterházy Ernő és a Fradi létesítményei. Összefonódások, egy elit van. A remények viszonylagossága.

A videón látható: Szabadi Béla, Martinkó Károly műsorvezető, Sándor István (a Papa) nyugalmazott r. alezredes, magánnyomozó.

A beszélgetésben szerepel: Szabadi Béla, Martinkó Károly, Sándor István (a Papa), Demszky Gábor, Budapest 20 éve regnáló főpolgármestere, Mesterházy Ernő, Demszky barátja, a Ferencváros, Deutsch Tamás, volt sportminiszter (1999-2002), ISM, Tarlós István, a fővárosi Fidesz-frakcióvezető, főpolgármester-jelölt, Orbán Viktor volt és leendő miniszterelnök, a Fidesz elnöke,  Róna Péter közgazdász,  Jobbik, Budapest TV, MTV, takarítás, sportlétesítmény, hatalmi viszonyok, szemlélet, kézi vezérlés, normativitás, alkuk, nemzeti fejlesztési terv, metró, Bukarest stb.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.