Szabadi Béla: Alternatív gazdaságpolitika (videó)

A Kisgazdapárt – választási győzelmének 50. évfordulóján, 1995  novemberében  – a Budapest Sportcsarnokban hatalmas (tízezres) tömeg előtt hirdette meg alternatív gazdasági programját. Az esemény összefoglalása után tekinthető meg a programról folytatott eszmecsere, melynek nagyobbik részét a videó második része tartalmazza. Részvevők: a szerző, az FKGP gazdaságpolitikai kabinetjének elnöke, Szabadi Béla, valamint volt kollégája, a Gazdaságkutató vezetője, Vértes András és a műsorvezető, Bárdos András.

Szabadi Béla: Alternatív gazdaságpolitika 1/2

A stúdióban: Szabadi Béla, az FKGP gazdaságpolitikai kabinetjének elnöke, a program kidolgozója; Bárdos András, a Nap TV riportere; Vértes András, a GKI Gazdaságkutató Rt. elnöke, “opponens”.

A videón látható:

1.) a stúdióban: Szabadi Béla, az FKGP gazdaságpolitikai kabinetjének elnöke, a program kidolgozója; Bárdos András, a Nap TV riportere; Vértes András, a GKI Gazdaságkutató Rt. elnöke, “opponens”.

2.) a közönség soraiban:  Boross Péter, az MDF képviselője, volt miniszterelnök; Macskássy Izolda erdélyi képzőművész, Torgyán és az FKGP, 2002-től az MSZP (Medgyessy Péter) szimpatizánsa; Balaton Péter volt MDF-es képviselő, a Nemzeti Szövetség egyik vezetője; Schamschula György, az MDF képviselője, a Nemzeti Szövetség egy másik vezetője; Nahlik Gábor, az MTV volt ügyvezető alelnöke (1992-1994), 1996-ól az ORTT tagja (az FKGP révén), Pongrácz Gergely szabadságharcos, a Corvin-köz 1956-os parancsnoka és sokan mások. (10 ezer részvevő is látható).

3.) a tribünön: Torgyán József, az FKGP elnöke, a program meghirdetője; Szabadi Béla, az FKGP gazdaságpolitikai kabinetjének elnöke, a program kidolgozója; Torgyán Józsefné Cseh Mária képviselő; G. Nagyné Maczó Ágnes, az FKGP alelnöke, az országgyűlés alelnöke; Szabó János főtitkár, később (még e ciklusban listán) képviselő (a meggyilkolt K. Csontos Miklós helyén); Bánk Attila ügyvéd, szakértő, pártfőügyész, később (még e ciklusban) képviselő (az elhunyt Rott Nándor helyén); Faddy Otthmár ferences rendi szerzetes; Gyimóthy Géza, az FKGP alelnöke, országgyűlési képviselő; Korényi Attiláné, az FKGP budapesti elnöke; Rott Nándor országgyűlési képviselő és mások.

Szabadi Béla: Alternatív gazdaságpolitika 2/2

A stúdióban: Szabadi Béla, az FKGP gazdaságpolitikai kabinetjének elnöke, a program kidolgozója; Bárdos András, a Nap TV riportere; Vértes András, a GKI Gazdaságkutató Rt. elnöke, “opponens”.

 

One response to “Szabadi Béla: Alternatív gazdaságpolitika (videó)

  1. Visszajelzés: Az Alternatív gazdaságpolitika (1995. november)Kirekesztett véleményem – Dr. Szabadi Béla blogja

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.